Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss savam dēlam Bronijam aizliedzis sevi Losandželosas "Lakers" komandā saukt par tēti.

Jaunā NBA sezona ieies vēsturē, jo pirmo reizi vienā komandā vienlaikus spēlēs tēvs ar dēlu – "Lakers" vienību pārstāvēs Lebrons un Bronijs Džeimsi.

"Bronijs mani darbavietā – ģērbtuvē, treniņos un spēlēs – nedrīkst saukt par tēti," Džeimss paziņoja jaunākajā "The Shop: Uninterrupted" epizodē.

Bronijs Džeimss šovasar NBA draftā tika izvēlēts ar 55. numuru. "Līdz ko mēs dosimies mājās un būsim automašīnā, ja brauksim kopā, atkal viņam varēšu būt tētis. Tāpat arī mājās. Savukārt basketbola vidē viņš var saukt mani par "2-3", Bronu vai par "GOAT" ("Greatest Of All Time" - aut.), ja viņš tā vēlas," pasmējās Lebrons Džeimss.

"Viņš nevar skriet uzbrukumā un bļaut: "Tēt, esmu brīvs! Tēt, aiziet!" teica pieredzes bagātais basketbolists.

Lebronam Džeimsam nākamā būs jau 21. NBA sezona. Vasarā viņš ar "Lakers" parakstīja jaunu divu gadu līgumu par 104 miljoniem ASV dolāru. Savukārt viņa dēls Bronijs vienojās par četru gadu sadarbību 7,9 miljonu dolāru apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!