Foto: AFP/Scanpix/LETA

Lietuvas Basketbola līgas (LKL) pirmajā sezonas derbijā Lietuvas "Rytas" pieveica Kauņas "Žalgiri", bet šis mačs kļuva vēl vairāk apspriests pēc "Žalgiris" galvenā trenera Andrea Trinkjēri aizsvilšanās, atbildot uz jautājumu par savas komandas motivāciju.

"Žalgiris" basketbolisti svētdien atspēlējās no 20 punktu deficīta un galotnē dramatiskā cīņā piekāpās "Rytas" komandai ar rezultātu 88:91. "Žalgirim" šī bija pirmā neveiksme sezonā, bet Trinkjēri vadībā Kauņas klubs piedzīvojas trešo zaudējumu Viļņā pret "Rytas". Itālis komandas galvenā trenera amatu pārņēma janvārī.

Pēc Lietuvas televīzijas kanāla TV3 sporta komentētāja un žurnālista Tautvida Kubiļa jautājuma par par komandas motivāciju, treneris pēkšņi aizsvilās un sāka izteikt pārmetumus Lietuvas žurnālistiem. "Kādai psiholoģijai tu seko? Ja es domātu tāpat kā tu, es būtu kļuvis par dārznieku. Spēlējām slikti, tā reizēm gadās," preses konferencē teica Trinkjēri.

Lietuvas Sporta žurnālistu federācijas (LSŽF) prezidents Tautvids Vencevičs uzskata, ka pēc žurnālista apvainojuma jāreaģē ne tikai klubam, bet arī līgai. Savukārt kluba preses sekretārs centās situāciju nogludināt.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!