Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē ceturtdien, 10. oktobrī, Anžejs Pasečņiks realizēja divus metienus, bet viņa pārstāvētā vienība Milvoki "Bucks" ar 102:107 (23:26, 35:26, 24:22, 20:33) piekāpās Losandželosas "Lakers".

Pasečņiks laukumā darbojās gandrīz visu trešo ceturtdaļu, nospēlējot nepilnas 11 minūtes. Sev atvēlētajā laikā Pasečņiks realizēja divus no četriem metieniem, gūstot četrus punktus. Viņa kontā vēl arī divas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, tomēr arī trīs personiskās piezīmes un trīs kļūdas.

Pasečņika nospēlēto trešo ceturtdaļu "Bucks" uzvarēja ar 24:22 un pēc trešās ceturtdaļas bija vadībā ar 82:74. Pēdējo ceturtdaļu "Bucks" zaudēja ar 20:33 un piekāpās arī visā mačā.

Kā pārbaudes spēlēs ierasts, treneri izmantoja plašu spēlētāju loku. "Bucks" rindās spēlēja 17 no mačā pieteiktajiem 20 spēlētājiem, bet "Lakers" treneri iesaistīja 16 no 21 basketbolista.

Rezultatīvākais "Bucks" rindās ar 23 punktiem nepilnās 15 minūtēs bija Bobijs Portiss, bet 20 punktus guva Jannis Adetokunbo. Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Rui Hačimura, bet 13 punkti Daltona Nehta kontā.

Pasečņikam ar "Bucks" ir noslēgts divvirziena līgums. Līdz pamatturnīra spēļu sākumam "Bucks" aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles - 14. oktobrī savā laukumā būs jātiekas ar Čikāgas "Bulls", bet 17. oktobrī viesos jāmērojas spēkiem ar pagājušās sezonas finālisti Dalasas "Mavericks".

"Bucks" jauno NBA sezonu sāks 23 .oktobrī ar spēli izbraukumā pret Filadelfinjas "76ers", bet tā fārmklubs Viskonsinas "Herd" NBA G līgā sezonu sāks novembra ievadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!