Foto: Kadrs no video

Minesotas "Timberwolves" komandas basketbolists Donte Divinčenzo naktī uz pirmdienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē saķērās ar savas bijušās vienības Ņujorkas "Knicks" treneri.

Pirms NBA treniņnometņu sākuma Divinčenzo kopā ar Džuliusu Rendlu, būdami vieni no "Knicks" atslēgas spēlētājiem, tika aizmainīs uz "Timberwolves", kamēr pretējā virzienā uz Ņujorku devās Karls Entonijs Taunss. Darījumā iesaistītie spēlētāji neslēpa - viņiem šāda notikumu attīstība bijis pārsteigums.

Savukārt svētdien Ņujorkā abas komandas aizvadīja pārbaudes spēli, un jau spēles sākumā Divinčenzo veltīja replikas "Knicks" soliņam. Viņš acīmredzami ne pārāk laipnā manierē runāja ar vienu no "Knicks" treneriem Riku Bransonu, kurš ir Ņujorkas komandas līdera Džeilena Bransona tētis. "Es runāju [ar galveno treneri Tomu] Tibodo, ne tevi," saka Divinčenzo.

Divinčenzo spēli noslēdza ar 15 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, Rendls nespēlēja, kamēr Taunsa kontā bija 16 punkti un tikpat atlēkušās bumbas. Savukārt "Knicks" guva uzvaru ar 115:110. Uzreiz pēc mača Divinčenzo arī iesaistījās asākā vārdu apmaiņā treneri Bransonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!