Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolista Artūra Žagara pārstāvētajai vienībai Stambulas "Fenerbahce" kādu laiku savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt aizsargs Marko Guduričs, vēsta medijs "Eurohoops".

Nedēļas nogalē Guduričs iedzīvojies gurna savainojumā Turcijas čempionāta spēlē, kurā "Fenerbahce" 97:90 pārspēja "Yalovaspor". Šobrīd zināms, ka aizsargs nevarēs doties laukumā otrdien paredzētajā Eirolīgas spēlē ar Belgradas "Crvena zvezda".

Guduričs, kurš "Fenerbahce" rindās spēlē kopš 2020.gada, šosezon divās Eirolīgas spēlēs vidēji guvis sešus punktus un iekrājis 2,5 rezultatīvas piespēles, bet Turcijas čempionātā divos mačos viņš caurmērā ticis pie septiņiem punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Stambulas vienība šosezon arī palikusi bez pamatsastāva saspēles vadītāja Skotija Vilbekina, kurš jau pirmajā Eirolīgas mačā sarāva krusteniskās saites un šajā sezonā laukumā vairs neatgriezīsies.

"Fenerbahce" komanda sezonas ievadā uzvarējusi divās Eirolīgas spēlēs un abās aizvadītajās cīņās Turcijas čempionātā.

Vai sports tevi aizrauj arī paša dzīvē? Padari to par savas veselības un labas pašsajūtas ķīlu abonē "Delfi Plus" uz vienu vai diviem gadiem un dāvanā saņem 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!