Foto: Kadrs no video

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks pirmdien aizvadīja trešo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēli, palīdzot Milvoki "Bucks" ar rezultātu 111:107 pārspēt Čikāgas "Bulls".

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja vien 6:24 minūtes minūtes, kuru laikā nospēlēja diezgan produktīvi. Viņš guva četrus punktus, trāpot divus no trim divpunktu metieniem, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un nopelnīja piecas personīgās piezīmes.

Latvietis ceturtajā ceturtdaļā pēc teicamas saspēles ar komandas biedru iespaidīgi trieca bumbu grozā ar kreiso roku, neraugoties uz pretspēlētāja mēģinājumu viņu bloķēt. Pasečņiks par šo epizodi izpelnījās komandas biedru atzinību un sajūsmu.

"Bucks" komandas labā 24 punktus guva Jannis Adetokunbo, kurš izcīnīja arī 10 atlēkušās bumbas, 20 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Deimiana Lilalrda kontā, bet 11 punktus sameta Brūks Lopess. "Bulls" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām bija Adama Sanogo, bet pa 15 punktiem guva Mats Buzelis un Teilens Hortons-Takers.

"Bucks" pirms jaunās sezonas atlikusi vēl viena pārbaudes spēle, kad Milvoki komanda naktī uz 18. oktobri tiksies ar Dalasas "Mavericks". Jauno sezonu tā sāks 24. oktobrī, kad spēkosies ar Filadelfijas "76ers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!