Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrona Džeimss un viņa ģimene vēl nav sniegusi jaunu komentāru par Bronija Džeimsa veselības stāvokli divas dienas pēc viņa sirds apstāšanās treniņā, tomēr šobrīd pieejamā informācija liecina, ka viņa veselības stāvoklis ir stabils, raksta aģentūra "Associated Press".

Jau vēstīts, ka 18 gadus vecajam Bronijam Džeimsam sirds apstājās pirmdienas treniņā ar Dienvidkalifornijas universitātes komandu. Viņš tikai īsu brīdi bija intensīvās aprūpes nodaļā, no kuras ātri tika izrakstīts.

Pacientiem pēc sirdsdarbības apstāšanās nākamo dienu laikā tiek veiktas vairākas pārbaudes, lai noteiktu cēloni. Tas, ka viņš intensīvās terapijas nodaļā pavadīja tikai īsu brīdi, ir pozitīva ziņa.

Bija plānots, ka Bronijs varētu pieteikties 2024. gada NBA draftā, kur basketbolistam pagaidām tiek prognozēta vieta otrajā kārtā. Viņš savā vidusskolas basketbola čempionāta pēdējā gadā "Sierra Canyon" komandas sastāvā vidēji mačā guva 14,2 punktus, izcīnīja 5,5 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,4 rezultatīvas piespēles. Viņš tika izraudzīts dalībai "McDonald's All-American" spēlē, kurā piedalās labākie vidusskolas čempionātu absolventi. Šajā mačā viņš ar 15 punktiem bija otrais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā. Tāpat Bronijam jau noslēgts reklāmas līgums ar sporta preču ražotāju "Nike".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!