Fоtо: LETA

Ar spilgtas krāsas spēles formām, spožām epizodēm un uzvaru "Pafbet" Latvijas – Igaunijas basketbola līgā (LIBL) ienākusi jaunizveidotā komanda "Rīgas Zeļļi". Kluba vadība atzīst, ka saviļņojums pēc panākuma ir liels, tomēr sezonas turpinājumā mērķis ir piesaistīt lielāku skatītāju skaitu bez brīvbiļešu izdalīšanas.

Jau vēstīts, ka "Rīgas Zeļļi" "Arēnā Rīga" ar rezultātu 77:56 (19:12, 7:17, 29:9, 22:18) uzvarēja Igaunijas klubu "Keila", uz pozitīvas nots noslēdzot savu pirmo oficiālo spēli. Dāvis Vīksne bija rezultatīvākais spēlētājs "Zeļļu" sastāvā ar 19 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, pie "double-double" tika arī Zigmārs Raimo, kurš izcēlās ar 14 punktiem un tikpat bumbām zem groza, bet vēl 16 punktus pievienoja Francis Lācis.

"Vienmēr esmu uzskatījis, ka komandai jābūt spilgtai. Mūsu formas tērpa izvēle sākās ar to, ka mākslinieks zīmēja mūsu kluba dizainu, un viņam bija vairākas krāsu variācijas. Daudzas bija līdzīgas jau līgā esošajām komandām," atcerējās kluba prezidents Edgars Buļs. "Šie krāsu toņi atšķīrās no visiem pārējiem. Mēs vēlējāmies būt citādāki. Vasarai ejot, rozā krāsa nonāca topā. Gan tāpēc, ka Lionels Mesi spēlē Maiami "Inter", kas ir šobrīd varētu būt slavenākā komanda pasaulē, gan "Bārbijas" filmas dēļ. Mēs kā klubs izvēlējāmies šo."


Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !