Foto: AFP/Scanpix/LETA

Būdams neapmierināts par neīstenoto maiņas darījumu, viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznēm Džeimss Hārdens pirmdien nav ieradies uz tradicionālo pirmssezonas mediju dienu, vēsta ESPN.

Vasarā 34 gadus vecais Hārdens pauda vēlmi atstāt Filadelfijas "76ers" komandu, turklāt kā savu nākamo darbavietu vēlas Losandželosas "Clippers". Tiesa, abas vienības nav spējušas rast kopsaucēju, turklāt vēlāk basketbolists nekautrējās "76ers" prezidentu Derilu Moreju nosaukt par meli, kā arī akcentēja, ka nekad nespēlēs komandā, ko vada šis funkcionārs.

Nu sekojis nākamais solis, un Hārdens pirmdien nav ieradies tradicionālajā mediju dienā, tādējādi turpinot paust savu neapmierinātību.

Sagaidāms, ka Hārdenam arī par šo izgājienu tiks piespriests naudas sods - līdzīgi, kā tas bija "76ers" prezidenta apsaukšanā.

Tiesa, Filadelfijas un Losandželosas komandas pēdējā laikā atsākušas sarunas par maiņas darījumu, tajā iekļaujot Hārdenu, taču līdz reālām darbībām vēl nekas nav nonācis. Pirmdien "76ers" dodas uz treniņnometni Kolorādo štatā. Sagaidāms, ka Hārdens tajā nepiedalīsies.

Pagājušajā sezonā Hārdens vidēji mačā izcēlās ar 21,0 punktu, 6,1 atlēkušo bumbu un 10,7 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "76ers" aizkļuva līdz Austrumu konferences pusfinālam, kur spraigā septiņu maču sērijā piekāpās Bostonas "Celtics".

Par nākamo sezonu Hārdenam pienākas 35,64 miljoni ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!