Latvijas basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" vienojies par vienas sezonas līgumu ar pieredzes bagāto uzbrucēju Kasparu Bērziņu, vēsta komanda.

"Liels prieks, ka mans lieliskais draugs un vecais cīņu biedrs Kaspars Bērziņš arī kļuvis par "Rīgas Zelli"," sacīja kluba vēstnesis Andris Biedriņš. "Nesaprotu, kā viņš to paveic, bet arī 38 gadu vecumā Kaspara ķermenis ir ļoti labi gatavs profesionāla basketbolista slodzēm. Tas, ko Bērzs var dot komandai laukumā, nevienam īpašus komentārus neprasa. Viņa kvalitātes ir ļoti atbilstošas mūsdienu basketbolam, un esam pārliecināti, ka tās noderēs arī Zeļļiem – labi nostādītais metiens izpletīs laukumu uzbrukumā, savukārt slaidais augums palīdzēs cementēt groza apakšu aizsardzībā."

Karjeras gaitā 38 gadus vecais un 213 cm garais spēlētājs pārstāvējis dažādu valstu komandas, bet pagājušajā sezonā viņš spēlēja gan Francijas komandā "Strasbourg", gan Taivānas "CTBC DEA", ar kuru kļuva par valsts čempionu.

"Vienmēr ir ļoti aizraujoši uzsākt kaut ko jaunu, tāpēc esmu patīkami saintriģēts pievienoties jaunajam Latvijas basketbolam klubam "Rīgas Zeļļi"," komentē Kaspars Bērziņš. "Starpsezonā nācās veikt nelielu operāciju, lai savestu kārtībā celi, un tagad pakāpeniski atgriežos laukumā. Iesākumā vēl nebūšu ierastais Bērzs, kādu skatītāji ir pieraduši redzēt, taču ar katru maču jābūt aizvien labāk. Ceru palīdzēt Zeļļiem izcīnīt daudz uzvaru šajā sezonā."

Pēdējo reizi Latvijas-Igaunijas līgā Bērziņš spēlēja 2020./2021. gada sezonā, "Ogre" rindās deviņās spēlēs atzīmējoties ar vidēji gūtajiem 13,4 punktiem un izcīnītu 7,1 atlēkušo bumbu. Latvijas izlasē Bērziņš aizvadījis 125 mačus.

Nākamā spēle Rīgas komandai paredzēta jau sestdien, kad Mārupes sporta kompleksā būs duelis pret "Latvijas Universitāti".

Latvijas-Igaunijas līgā "Rīgas Zeļļi" ar divām uzvarām trīs spēlēs atrodas septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!