Fоtо: FIBA

Latvijas basketbolists Kristers Zoriks svētdien Turcijas čempionāta spēlē izcēlās ar 15 punktiem un palīdzēja Izmiras "Petkimspor" tikt pie panākuma.

Izmiras vienība savā laukumā ar rezultātu 76:74 (22:16, 24:20, 16:17, 14:21) uzvarēja Stambulas "Galatasaray".

Zoriks, spēlējot 34 minūtes un 53 sekundes, meta grozā vienu no trijiem divu punktu metieniem, četrus no septiņiem tālmetieniem un vienu soda metienu. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, sešas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta piespēle, divas kļūdas, viena piezīme un +/- rādītājs +6, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 19.

Latvijas basketbolists uzvarētāju rindās bija rezultatīvākais, bet vēl 14 un 13 punktus pievienoja attiecīgi Deivids Efianaji un Kiri Tomass. Stambulas komandu no neveiksmes neglāba Džerels Mārtins, kurš izcēlās ar 18 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām.

"Petkimspor" ar divām uzvarām trijās spēlēs turnīra tabulā ir sestā, Jāņa Timmas pārstāvētā Stambulas "Daruššafaka" ar tādu pašu bilanci ir par vienu vietu zemāk, bet Riharda Lomaža pārstāvētā Denizli "Yukatel Merkezefendi" ir zaudējusi visās trīs cīņās un ieņem 15.vietu 16 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !