Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Džeimss Hārdens turpina neapmeklēt Filadelfijas "76ers" treniņus jaunajai sezonai, bet maiņa uz Losandželosas "Clippers" joprojām esot iespējama, vēsta "The Athletic".

Hārdens trešdien neapmeklēja Filadelfijas komandas treniņu, bet ar "76ers" viņš nav bijis kopš svētdienas. Tāpat aizsargs nepiedalījās pirmdien notikušajā pirmsezonas pārbaudes mačā pret Bruklinas "Nets", turklāt ar komandu neceļoja uz Filadelfiju.

Šobrīd nav skaidrības, vai Hārdens vispār varētu atgriezties "76ers" komandā. Pagājušajā vasarā viņš kluba prezidentu Derilu Moreju nosauca par meli, kā arī akcentēja, ka nekad nespēlēs komandā, ko vada šis funkcionārs.

Hārdens gaida maiņu, ko vasarā pieprasīja Filadelfijas klubam, turklāt vēlas nonākt "Clippers" komandā. "The Athletic" vēsta, ka abas vienības ir sarunu procesā, taču to iznākums vēl nav prognozējams.

Pagājušajā sezonā Hārdens vidēji mačā izcēlās ar 21,0 punktu, 6,1 atlēkušo bumbu un 10,7 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "76ers" aizkļuva līdz Austrumu konferences pusfinālam, kur spraigā septiņu maču sērijā piekāpās Bostonas "Celtics".

Par gaidāmo sezonu Hārdenam pienākas 35,64 miljoni ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!