Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājam Artūram Žagaram ceturtdien, 26. oktobrī, Turcijā veikta ceļgala saišu operācija, pēc kuras sekos vairāku mēnešu rehabilitācija.

Pirms nedēļas oficiāli kļuva zināms, ka Žagaram plīsusi kreisā ceļgala sānu saite, kā rezultātā viņam būs jāizlaiž vismaz pieci mēneši. Savainojumu Žagars guva 14. oktobrī, kad mačā pret Panevēžas "Lietkabelis" aizsargs papildlaikā caurgājiena laikā sadūrās ar pretinieku.

"Artūrs Žagars pēc gūtā kreisā ceļgala sāna saites savainojuma šonedēļ devās uz Stambulu un šodien viņam veica veiksmīgu operāciju. Novēlam Artūram labu rehabilitācijas procesu kopā ar "Fenerbahce" mediķu komanda," sociālajos tīklos ierakstīja "Wolves".

Jau pēc traumas gūšanas bija zināms, ka rehabilitāciju 23 gadus vecais Žagars veiks Turcijā, jo viņš ir slavenā "Fenerbahce" kluba īpašums, bet Viļņas komandai viņš uz šo sezonu tiek izīrēts. Pēc savainojuma gūšanas "Wolves" klubs ziņoja, ka sezona latvietim ir beigusies, tomēr par atveseļošanās ilgumu mediķi vairāk varēs prognozēt tuvākajos mēnešos, uzsākot rehablitiāciju.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!