Foto: Washington Wizards

Kā slavenā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis spēlējis jau pret divām savām bijušajām komandām. Ja Ņujorkā viņu sagaidīja nokaitēta atmosfēra, apsaukāšana un ūjināšana, tad Vašingtonā pieredzētais bija pavisam pretējs.

Bostonas vienība jaunās sezonas trešajā spēlē naktī uz otrdienu Vašingtonā ar 126:107 apspēlēja vietējo "Wizards". Viesu pārsvars visa mača laiku bija tik nospiedošs, ka noslēdzošajā ceturtdaļā "Celtics" varēja droši atpūtināt savus līderus. Bostona jauno sezonu sākusi ar trim uzvarām pēc kārtas. Iepriekšējā reize, kad komandai ievadā bija garāka panākumu sērija, bija 2009. gadā, kad "Celtics" guva virsroku pār pretiniekiem pirmajos sešos sezonas mačos.

Vašingtonā Latvijas basketbola zvaigzni sagaidīja silti. Vispirms viņš ar bijušajiem komandas biedriem Deni Avdiju un Kailu Kuzmu iesildīšanās laikā draudzīgi apskāvās un pārmija dažus vārdus. Pirms mača "Celtics" ģērbtuvē apsveicināties ar Porziņģi ieradušies vairāki "Wizards" personāla cilvēki, kamēr pašā spēles sākumā centrs jokojies ar Vašingtonas komandas galvenā trenera asistentiem.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!