Foto: DELFI
Atšķirībā no vīriešu valstsvienības, Latvijas basketbola sievietēm aizvadītā vasara izvērtās rūgta – šķietami pilnbriedā esošā komanda Eiropas čempionātā nespēja izkļūt no apakšgrupas. Jauna trenera vadībā izlase šobrīd pulcējas kopā, lai tomēr mēģinātu apliecināt – šī spēlētāju paaudze var.

Lielas peļķes, tumši vakari, spožas svecītes un sarkanbaltsarkani karodziņi pie mēteļu atlokiem – Latvijā tuvojas valsts svētku laiks. Pašmāju sporta faniem šoruden tas ir īpaši dāsns – kedas, bučus un slidas šajās nedēļās šņorēs nacionālo izlašu spēlētāji kā basketbolā, tā futbolā un hokejā. Uz brīdi viegls samulsums šajā sakarā iezagās arī mums, taču – nu, nevarējām palaist garām reto iespēju uzaicināt pie mums īpašu viesi – pagājušā gada labāko basketbolisti, viena no izteiktām Latvijas izlases līderēm, un, droši var teikt, vienu no labākajām snaiperēm pasaules sieviešu basketbolā – Kitiju Laksu.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!