Foto: LETA

Populāro Lietuvas basketbola fanu Normunda un Naura Macju prasība pret Kauņas "Žalgiris" komandu otrdien tika apmierināta tiesā un viņi atkal varēs iekļūt "Žalgiris Arena", tomēr pagaidām ULEB Eirolīgas spēles apmeklēt gan nevarēs.

2023. gada februārī viņi Kauņas rajona tiesā iesūdzēja bijušo Kauņas kluba vadītāju Pauļu Motejūnu, kurš vasarā kļuva par Eirolīgas prezidentu. Brāļi publiskā vēstulē sūdzējās, ka saistībā ar Kauņas "Žalgiris" kluba un arēnas vadītāja Pauļa Motejūna lēmumu Normunds Macjus jau 10 gadus nedrīkst apmeklēt arēnā notiekošās spēles vai koncertus. Viņi tiesā vēlējās panākt, ka tiek ielaisti valsts lielākajā arēnā.

2023. gada 28. novembrī Normunda un Naura Macju prasība tiesā tika apmierināta, un viņi atkal varēs doties uz "Žalgiris Arena".

"Atbildētāja pamatdarbība ir sabiedrisko pakalpojumu sniegšana. Atteikumu iekļūt arēnas telpās nevar pamatot ar sankcijas noteikšanu prasītājiem. Tiesa konstatēja, ka netika veikta pārbaude, lai nodrošinātu arēnas drošību, un arēnā nenodrošināta drošība bija galvenais iemesls nekārtību sākumam."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!