Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas "Thunder" spēlētāju Džošu Gidiju sākta izmeklēšana par iespējamām attiecībām ar nepilngadīgu meiteni, vēsta medijs "The Athletic".

Kā zināms, "Thunder" komandā šajā sezonā spēlē arī latvietis Dāvis Bertāns.
Trešdien Ņūportbīčas policijas paziņojumā teikts, ka tā iepazinusies ar internetā izplatītajām apsūdzībām pret austrālieti Gidiju un meklē papildus informāciju. Sociālajā tīklā "X" (iepriekš zināms ar nosaukumu "Twiiter") parādījās fotogrāfija, no kādas jaunietes konta, kurā viņa pati paziņoja par seksuālām attiecībām ar Gidiju. Vēlāk atklājās, ka viņa varētu būt nepilngadīga. Kopš tā brīža šī fotogrāfija no jaunietes konta esot izdzēsta. 
"Mums ir informācija, un mēs to izskatām," sacīja Ņūportbīčas policijas departamenta seržants Stīvs Oberons. "Mēs izmeklējam, vai ir noticis noziegums."


Pēc "Thunder" komandas treniņa pašam 21 gadu vecajam Gidijam žurnālisti jautāja par šo situāciju, tomēr viņš nevēlējās komentēt šīs apsūdzības. 


Gidija tautietis Endrū Boguts, kurš ir 2005. gada NBA drafta pirmais numurs un pats pasaules spēcīgākajā līgā nospēlēja līdz 2018. gadam, par šo lietu zina vairāk, un viņš savā podkāstā atklāja, ka Gidijam attiecības ar meiteni bija pirms vairāk nekā gada.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!