Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien atkal ieguva iespēju doties laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, un viņš palīdzēja Oklahomasitijas "Thunder" ar rezultātu 134:120 (34:20, 32:32, 45:23, 23:45) savā laukumā pārspēt Jūtas "Jazz".

Bertāns laukumā pavadīja astoņas minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja vienu tālmetienu (1/2). Viņa kontā bija arī viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens un viena piezīme. Spēlē latvietis iesaistījās ceturtajā ceturtdaļā, kad "Thunder" jau bija 31 punkta pārsvars.

"Thunder" sastāvā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, kurš visus savus punktus guva trīs ceturtdaļu laikā. 18 punktus pievienoja Usmans Djengs, 16 punkti Četa Holmgrēna kontā, savukārt 15 punktus pievienoja Džeilens Viljamss. Džošs Gidijs izcēlās ar 12 punktiem, 10 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Jazz" komandā 30 punktus guva Kejonte Džordžs, 20 punkti Kolina Sekstona kontā, bet 19 punktus sameta Simone Fontekio.

"Thunder" basketbolisti jau pirmās ceturtdaļas izskaņā veica izrāvienu un ieguva 14 punktu pārsvaru, bet mača turpinājumā mājiniekiem izdevās pārsvaru tikai palielināt, līdz tika gūta pārliecinoša uzvara.

"Thunder" ar 15 uzvarām 22 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!