Foto: AFP/Scanpix/LETA

Detroitā ir problēma - tās basketbola klubs "Pistons", kas ir viens no veiksmīgākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē, nespēj uzvarēt spēles. Zaudējumu sērija ilgst jau 24 mačus, kas vairs tikai par diviem atpaliek no visas līgas rekorda. Pēc ļoti cerīgā sezonas sākuma daudzsološā komanda ir pilnībā mainījusies, un to šobrīd uzskata par vienu no sliktākajām vienībām līgas vēsturē.

Viss izmainījās 1. novembrī, kad Detroitā viesojās Portlendas "Trail Blazers". Otrā puslaika ievadā "Pistons" atradās vadībā ar 15 punktu pārsvaru un soļoja pretī savai trešajai uzvarai. Mājinieki līdz tam brīdim bija dominējuši visu spēli un apliecinājuši savu piederību vismaz NBA vidusslānim, ne padibenim, kur atrodas pašlaik. Tomēr iespaids bija mānīgs, "Pistons" spēle mainījās vienā acumirklī.

Ja "Pistons" šādi turpinās, tā visas sezonas laikā izcīnīs tikai sešas uzvaras... Detroitai šobrīd ir visas līgas sliktākā bilance, kas nozīmē labākās izredzes uzvarēt nākamā NBA drafta loterijā, taču tur nav neviena izteikta talanta. Klubs vasarā par nepieredzēti lielu naudu nolīga jaunu galveno treneri, bet, izskatās, komandas celtniecības process prasīs ļoti ilgu laiku.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!