Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Detroitas "Pistons" komanda otrdien Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piedzīvoja savu 27. zaudējumu pēc kārtas, kas ir jauns līgas antirekords sezonas ietvaros.

NBA mačā otrdien "Pistons" ar rezultātu 112:118 piekapās Bruklinas "Nets". Detroitas komanda uzvaru nav izcīnījusi kopš 28. oktobra, kad savā laukumā pārspēja Čikāgas "Bulls". Šajā sezonā tā 30 spēlēs tikusi tikai pie divām uzvarām.

Savulaik Filadelfijas "76ers" komanda piedzīvoja 28 zaudējumus pēc kārtas, taču tas nenotika vienas sezonas ietvaros. Toreiz neveiksmju sērija iesākās 2014./2015. gada sezonas noslēgumā un turpinājās 2015./2016. gada sezonas sākumā.

Aizvadītajā mačā "Pistons" komandu no zaudējuma neglāba Keida Kaningema 41 gūtais punkts, bet 23 punktus sameta Bojans Bogdanovičs. "Nets" rindās 24 punktus guva Kemerons Džonsons, bet 21 punktu pievienoja Mikels Bridžess.

"Mums ir jābūt reāliem par savu situāciju," teica "Pistons" galvenais treneris Montijs Viljamss. "Neviens nevēlas būt saistīts ar kaut ko tādu. Trenerus vērtē pēc uzvarām un zaudējumiem, tāpēc šis ir mana darba vērtējums."

"Jau ilgāku laiku mums ir smags posms, bet mums ir jāturpina strādāt, lai situāciju uzlabotu. Mani nolīga, lai es visu uzlabotu, tāpēc vislielākā daļa vainas ir mana. Spēlētāji turpina spēlēt ar visu sirdi, bet man viņi jānostāda pozīcijā, kurā viņi nejūtas saspringti," treneris turpināja. "Nedomāju, ka mums komandā ir kāds, kurš ir izgājis cauri kaut kam tādam."

26 zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušas Klīvlendas "Cavaliers" (2011. gadā) un Filadelfijas "76ers" (2014. gadā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!