Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pie simboliska spēles laika naktī uz ceturtdienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā tika latvietis Dāvis Bertāns, kamēr Oklahomasitijas "Thunmder" svinēja kārtējo panākumu.

"Thunder" savā laukumā ar 129:120 (38:25, 31:35, 24:29, 36;31) uzvarēja Ņujorkas "Knicks", gūstot savu piekto panākumu pēdējo sešu maču laikā.

Bertāns laukumā pirmo reizi tika uzlaists pirmās ceturtdaļas pēdējās sekundēs un ātri vien trāpīja trejaci. Pēc tam viņš uz parketa atgriezās arī otrā un trešā ceturkšņa beigās, bet pie punktiem vairs netika, aizmetot garām vienīgo divpunktnieku.

Latvietis laukumā kopumā pavadīja vien 1:23 minūtes, pie reizes izcīnot arī vienu atlēkušo bumbu. Šosezon Bertāns piedalījies 11 no 29 "Thunder" spēlēm, kurās viņš vidēji guvis 3,7 punktus.

Uzvarētājiem pa 36 punktiem iemeta Džeilens Viljamss un Šejs Gildžess-Aleksandrs, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles un septiņas bumbas zem groziem. Savukārt "Knicks" komandā Džuliuss Rendls atzīmējās ar 25 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, kamēr Džeilens Bransons pievienoja 24 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles.

"Thunder" ar 20 uzvarām 29 mačos Rietumu konferencē atrodas otrajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!