Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ar savu sniegumu Bostonas "Celtics" komandā no jauna apžilbinājis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatniekus, kaut gan jau pagājusī sezona Vašingtonas "Wizards" kreklā tika uzskatīta par viņa veiksmīgāko. Tomēr šajā sezonā latvietis sasniedzis jaunus augstumus un ir viens no stūrakmeņiem, kāpēc "Celtics" savu līgas favorītes statusu apliecina arī darbos.

Jau vasarā, kad "Celtics" ieguva Porziņģi un citu "All-Star" kalibra spēlētāju Džrū Holideju, komanda tika ierindota starp galvenajām favorītēm uz NBA čempiontitulu. Aizvadītajos 29 mačos Bostona to pierādījusi arī uz basketbola laukuma - gūtas 23 uzvaras, un tās bilance pašlaik ir labākā līgā. Uzvara regulārajā sezonā nozīmētu mājas spēļu priekšrocības visa izslēgšanas turnīra laikā. Tieši savā laukumā "Celtics" šosezon spēlējusi īpaši sekmīgi - uzvaras visās 14 cīņās, kamēr viesos ir deviņi panākumi un seši zaudējumi.

"Porziņģis šobrīd demonstrē labāko sniegumu karjerā. Viņš pat ir labāks nekā pagājušajā sezonā ar "Wizards". Sezonā, kurā Porziņģis atkal kļuva par "All-Star" kalibra spēlētāju."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!