46 gadu vecumā negaidīti miris Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldenteitas "Warriors" galvenā trenera asistents Dejans Milojevičs, paziņoja klubs.

Milojevičs pirms trešdienas spēles Soltleiksitijā pret Jūtas "Jazz" kopā ar treneriem un spēlētājiem pusdienojis restorānā, kad viņu pēkšņi piemeklēja veselības problēmas. Viņš tika nogādāts slimnīcā, un šī iemesla dēļ NBA paziņoja par spēles pārcelšanu. Pāris stundas vēlāk tika paziņots par viņa nāvi pēc pārciestas sirdslēkmes.

"Šis ir šokējošs un traģisks trieciens ikvienam, kas saistīts ar "Warriors", un neticami grūts laiks viņa ģimenei, draugiem un mums visiem, kuriem bija milzīgs prieks ar viņu strādāt. Mēs sērojam kopā ar viņa sievu Natašu un viņu bērniem Nikola un Masu," savā paziņojumā raksta "Warriors" komanda.

Milojevičs "Warriors" galvenā trenera Stīva Kera asistents bija kopš 2021. gada.

Viņa profesionālā basketbolista karjera ilga no 1994. līdz 2009. gadam. Spēka uzbrucējs pārstāvēja tādu Eiropas grandus kā Belgradas "Partizan" un Stambulas "Galatasaray". Ar Serbijas un Melnkalnes valstsvienību viņš 2001. gadā kļuva par Eiropas čempionu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!