Foto: Oklahoma City Thunder

Dāvis Bertāns trešdien, 24. janvārī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva trīs punktus, bet viņa pārstāvētā vienība Oklahomas "Thunder" ar 140:114 (35:28, 28:24, 37:24, 40:38) pieveica latvieša kādreizējo komandu Sanantonio "Spurs".

Bertāns tikai trešo reizi 2024. gadā devās laukumā un guva savus pirmos punktus kopš 28. decembra. Bertāns uz dažām sekundēm laukumā devās pirmās ceturtdaļas beigās, bet tad spēlē iesaistījās mača izskaņā, kad "Thunder" uzvara vairs nebija apdraudēta. Latvietis kopā nospēlēja 5:05 minūtes, realizēja vienīgo tālmetienu, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu piespēli.

Oklahomas basketbolisti pirmās ceturtdaļas beigās veica izrāvienu 11:0, panākot desmit punktu pārsvaru un vadību vairs spēlē neatdeva. "Thunder" šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas un astotā pēdējās desmit spēlēs. "Thunder" ar 31 uzvaru un 13 zaudējumiem ir viena no Austrumu konferences līderēm.

Uzvarētājiem Šejs Gildžess-Aleksandrs guva 32 punktus, izdarīja desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, 22 punktus guva Ārons Viginss, bet 17 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Četam Holmgrēnam. "Spurs" rindās rezultatīvākais bija supertalants Viktos Vembanjama, kurš guva 24 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet 21 punktu guva Devins Vasels.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!