Foto: AP/Scanpix/LETA

Vess Anselds juniors neturpinās vadīt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Vašingtonas "Wizards", taču nepametīs klubu un organizācijā ieņems kādu citu amatu, uz saviem informācijas avotiem atsaucas "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Anselds kļuva par "Wizards" galveno treneri pirms 2021./2022.gada sezonā un viņa vadībā Vašingtonas komandas rindās spēlēja gan Dāvis Bertāns, gan Kristaps Porziņģis.

Divu ar pusi sezonu laikā Anselds nespēja kopā ar "Wizards" iekļūt izslēgšanas spēlēs, iekrājot uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 77-130.

Pirms kļūšanas par "Wizards" galveno treneri viņš kā trenera asistents strādāja Denveras "Nuggets", Orlando "Magic", Goldensteitas "Warriors" un "Wizards" komandā, kura laika posmā no 2005 .līdz 2011.gadam bija viņa pirmā darba vieta trenera asistenta amatā.

Savukārt ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis vēsta, ka par "Wizards" pagaidu galveno treneri kļūs iepriekšējais asistents Braiens Kīfs, kurš pievienojās komandai tikai pagājušā gada jūlijā, un jaunu galveno treneri Vašingtonas klubs meklēs pēc sezonas beigām.

Šosezon Vašingtonas komanda ar septiņām uzvarām un 36 zaudējumiem Austrumu konferencē atrodas 14.vietā un ir otra vājākā komanda visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!