Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Bostonas "Celtics" kārtējo reizi iekļuvis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) dienas skaistāko epizožu izlasē.

Šoreiz NBA apkopoja piecas skaistākās epizodes no aizvadītās spēļu dienas, un Porziņģis ierindots ceturtajā pozīcijā. Viņš aiz tālmetienu līnijas saņēma bumbu no Derika Vaita, devās garāmgājienā un trieca bumbu pāri Losandželosas "Lakers" spēlētājam Kristianam Vudam, gūstot divus no saviem 17 punktiem.

Jau ziņots, ka Porziņga 17 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un pieci bloķētie metieni neglāba "Celtics" no zaudējuma ar rezultātu 105:114 "Lakers" vienībai.

"Izkāpām no gultas ar kreiso kāju pa priekšu. Ļoti labi apzinājāmies, ka šis būs smags mačs pret pretiniekus, kas nejūt spiedienu. Centāmies pielāgoties, taču NBA notiek, ka tiek zaudētas šādas spēles. Šis zaudējums dos mums stimulu nākamajai spēlei," pēc spēles teica Porziņģis.

Šajā sezonā latvietis vidēji laukumā pavada 29,7 minūtes, kuru laikā gūst 19,4 punktus, izcīna 6,9 atlēkušās bumbas un bloķē 1,9 metienus.

"Celtics" ar 37 uzvarām 49 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē. "Lakers" ar 25 panākumiem 50 cīņās ir devītā Rietumos.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!