Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis nepiedalīsies šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē, jo viņš otrdien netika izvēlēts arī starp savainoto aizstājējiem.

NBA līderes Bostonas "Celtics" centrs Porziņģis bija starp kandidātiem, lai Austrumu konferences sastāvā aizstātu savainotos Džoelu Embīdu un Džūlisu Rendlu, taču otrdien līga paziņoja, ka viņu vietā būs Atlantas "Hawks" zvaigzne Trejs Jangs un Skotijs Bārnss no Toronto "Raptors".

Jangs "All-Star" mačā piedalīsies trešo reizi karjerā. Šosezon viņš vidēji mačā gūst 27,3 punktus un izpilda 10,3 rezultatīvas piespēles, kamēr Atlantai ir 22 uzvaras 50 spēlēs un desmitā vietā Austrumu konferencē. Savukārt Bārnss Visu zvaigžņu spēlē vēl nav piedalījies, viņam šosezon katrā no mačiem caurmērā 20,2 punkti un 8,1 atlēkusī bumba. Tiesa, "Raptors" 50 mačos tikusi vien pie 17 uzvarām.

Tikmēr Porziņģis ar 19,6 punktiem un 6,9 atlēkušajām bumbām ir viens no stūrakmeņiem, kāpēc Bostona ar 38 uzvarām 50 mačos ir labākā komanda līgā. NBA "All-Star" spēle notiks nākamās nedēļas beigās un līgā būs nedēļu ilgs pārtraukums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!