Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI
Latvijas basketbols, mazliet ievilcis elpu pēc aizraujošā un vēsturiskā Pasaules kausa, atkal iznāk uz lielās skatuves – mūsu vīriešu valstsvienība šonedēļ aizvadīs pirmo spēli dīvainajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kam jau... kvalificējusies. Kā spēlēt un kādus nākamos mērķus nospraust?

Pirms pāris nedēļām, kad svarīga Eiropas kvalifikācijas spēle gaidīja Latvijas sieviešu basketbola izlasi, pie mums viesojās komandas kapteine Anete Šteinberga, un viss sanāca brīnišķīgi – laba saruna, uzvara komandai un izcila spēle pašai. Šonedēļ jauno Eiropas ciklu uzsāk Latvijas vīri, un... Nu, jūs sapratāt – izlases kapteinim "Bufetē" būt! Varenas basketbola ģimenes pārstāvis, Eirolīgas un NBA ūdeņus izkuģojušais patlaban VEF komandas un Latvijas valstsvienības kapteinis Dairis Bertāns.


"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!