Fоtо: Reuters/Scanpix/LETA

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta pirmais numurs Bleiks Grifins savulaik bija pazīstams ar saviem iespaidīgajiem groza tricinājumiem, bet šajā sezonā viņš laukumā nav devies. Bostonas "Celtics" spēlētāji Deriks Vaits un Peitons Pričards esot uzrunājuši Grifinu pievienoties līgas līdervienībai, taču viņš atteicies.

Grifins "Celtics" komandā spēlēja pagājušajā sezonā, taču viņa loma nebija liela. Viņš laukumā devās 41 spēlē, kurā vidēji guva 4,1 punktu un izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas. Vaits un Pričards tomēr viņu augstu vērtēja kā komandas biedru.

"Es domāju, ka visa komanda viņam lūdzas atgriezties Bostonā," podkāstā "Pardon my Take" sacīja Vaits. Savukārt Pričards stāstīja, ka viņš ar Grifinu sazinājies aizvadītajās nedēļās, bet taču Grifins atklājis, ka izbauda dzīvi ārpus basketbola.

Podkāsta vadītājs Dens Kacs veica video zvanu Grifinam un jautāja viņam, kāpēc viņš nevēlas pievienoties savai iepriekšējai komandai, bet viņš apstiprināja, ka šobrīd izbauda savu dzīvi, tomēr uzvēra, ka viņaprāt "Celtics" ir šīs sezonas galvenie favorīti.

2009. gada NBA drafta pirmais numurs Grifins savas karjeras spožākos gadus pavadīja Losandželosas "Clippers" komandā, un savā labākajā sezonā viņš vidēji izcēlās 24,5 punktiem. Pēc tam viņš pārstāvēja arī Detroitas "Pistons" un Bruklinas "Nets". Kopumā NBA viņš nospēlēja 765 spēlēs, kurās vidēji guva 19 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !