Fоtо: LETA

Latvijas Basketbola savienības (LBS) partneris, biļešu tirdzniecības serviss "bezrindas.lv" atvainojies par sagādātajām raizēm un problēmām līdzjutējiem, iegādājoties biļetes, un skaidro notikušā iemeslus.

Kā ziņots, trešdien sākās biļešu tirdzniecība uz Parīzes olimpisko spēļu vīriešu basketbola sacensību kvalifikācijas turnīru Rīgā. Sākotnēji biļetes tika piedāvātas tikai izlases līdzjutējiem, kuri bija reģistrējušies vietnē "6speletajs.lv". Tomēr biļešu iegādes vietnes linki ātri izplatījās starp sporta faniem, un vēl pirms oficiālās tirdzniecības sākuma "bezrindas.lv" saskārās ar tehniskām problēmām.

Vēlāk problēmas atrisinātas, arī pieplūdums bijis mazāks, līdz ar to tirdzniecība gan trešdien, gan ceturtdien ritēja bez lielām problēmām.

Publicējam "bezrindas.lv" atvainošanās pilnu tekstu, kurā arī norādīti linki, lai sazinātos problēmu gadījumā.

Vēlreiz atvainojamies par neērtībām, ar kurām daļa no pircējiem saskārās, veicot FIBA Olimpiskās kvalifikācijas turnīra biļešu iegādi.

Šodien biļešu iegāde notiek raiti, un visas pirkumu biļetes tiek piegādātas uzreiz – gan lejupielādei, gan arī e-pastos.

Arī lielākā daļa no tiem cilvēkiem, kas veica pirkumus vakar, kad bija vislielākā noslodze, biļetes jau ir saņēmuši vai drīzumā saņems. Diemžēl daļu no mūsu sūtījumiem "Google" aizturēja, jo konstatēja, ka vakar veicām vairāk sūtījumus nekā parasti. Lai šo problēmu novērstu, mēs šodien pārvirzījām aizturēto e-pastu izsūtni uz alternatīvu sistēmu, lai nodrošinātu piegādi vistuvākajā laikā.

Cilvēkiem, kas nevēlas gaidīt e-pastu un grib jau tagad pārliecināties, ka viņu biļešu iegāde ir noritējusi veiksmīgi, iesakām doties uz "Bezrindas.lv" mājaslapas palīdzības sadaļu ''Pazaudēta vai nesaņemta biļete'', kur, ievadot maksājuma datus, būs iespēja lejupielādēt biļetes un nosūtīt tās uz sev atkārtoti uz e-pastu. Šo formu var atrast šeit: https://www.bezrindas.lv/lv/pazaudeta-vai-nesanemta-bilete

Atsevišķos gadījumos pēc formas aizpildīšanas sistēma norādīs, ka "grozs ir tukšs". Diemžēl šādā gadījumā pirkums nav bijis veiksmīgs. Šie cilvēki jau ir saņēmuši vai drīzumā e-pastā saņems dāvanu karti, kuru varēs izmantot jebkuru biļešu iegādei. Šajos gadījumos mēs arī piedāvājam iespēju atteikties no dāvanu kartes un pieprasīt naudas atmaksu, vēršoties ar atbilstošu lūgumu pie mums e-pastā uz info@bezrindas.lv. Visiem, kas iesūtīs šādu prasību, mēs jau drīzumā veiksim 100% naudas atmaksu. Lūdzam ņemt vērā, ka karšu maksājumiem bankas naudas atmaksas pieprasījumus izpilda apmēram nedēļas laikā.

Arī gadījumos, ja kāds ir pircējs jebkādas biļetes ir nopircis divreiz un vēlas atteikties no biļetēm, arī ir iespējams vērsties pie mums, iesūtot biļetes, no kurām vēlaties atteikties, e-pastā info@bezrindas.lv, un mēs jau drīzumā veiksim atmaksu.

Lūdzu, atvainojiet par sagādātajām neērtībām!

Vēlot veiksmi un cerot uz sapratni, "Bezrindas.lv" kolektīvs.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !