Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ Jūrmalā gaidāmajā Pasaules tūres "Challenge" posmā piedalīsies astoņi Latvijas pāri, un pie papildus iespējas tajā startēt tikuši Rūdolfs Stankevičs/Dāvis Teteris un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa, informē rīkotāji.

Turnīrs Majoru pludmalē sāksies jau ceturtdien un kopumā tajā sacentīsies 32 pāri.

Jau šobrīd ir noslēgusies turnīra stadiona būvniecība, un spēlētāji regulāri trenējas Majoru pludmalē. Vislielākais spēļu skaits ar Latvijas komandu dalību turnīrā ir gaidāms ceturtdien un piektdien. Pašmāju duetiem pretī stāsies pasaules labākie spēlētāji no visas pasaules. Savu dalību jau ir pieteikuši arī pagājušā gada uzvarētāji - itāļu duets Samuele Kotafāva un Paolo Nikolai.

Ceturtdien, 15. jūnijā, kvalifikācijas spēles aizvadīs vismaz piecas Latvijas komandas - Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs, Edgars Točs/Olivers Bulgačs, Rūdolfs Stankēvičs/Dāvis Teteris, Līva Ēbere/Deniela Konstantinova, Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa.

Piektdien, 16. jūnijā, kas ir pamatturnīra pirmā diena, piedalīsies vismaz trīs Latvijas komandas, aizvadot sešas grupu spēles - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova un Anete Namiķe/Varvara Brailko.

Turnīra pirmās dienas būs piesātinātas, tajās organizatori aicina visus interesentus nepalaist garām un atbalstīt Latvijas komandas klātienē ceļā uz izslēgšanas spēlēm un finālspēlēm, kas noritēs nedēļas nogalē.

Biļetes uz atsevišķām dienām, nedēļas nogali vai visām spēlēm četru dienu garumā var iegādāties "bezrindas.lv". Tuvojoties turnīram, biļešu cenas pieaugs, tāpēc organizatori aicina tās iegādāties savlaicīgi. "Beach Pro Tour" turnīri jau otro sezonu norisinās visā pasaulē un viens no tiem notiek Jūrmalā. Latvija iekļauta kalendārā kā "Challenge" sacensību norises vieta.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!