Foto: Publicitātes foto
Latvijas pludmales volejbolistes priecājās par triumfu Filipīnās notikušajā profesionālās tūres (BPT) Nuvali "Challenge" sērijas turnīrā, jo izdevās revanšēties spānietēm Danielai Alvaresai un Tanjai Moreno.

Jau vēstīts, ka finālā Graudiņa un Samoilova ar rezultātu 2-0 (21:14, 21:18) pārspēja šī gada Eiropas vicečempiones Alvaresu un Moreno.

"Mēs ļoti gaidījām šo finālu pret spānietēm, jo Eiropas čempionātā tas bija sāpīgs zaudējums pret viņām, šoreiz sanāca salds revanšs. Otrajā setā viņas ļoti labi spēlēja aizsardzībā, tāpēc mums bija kārtīgi jāiespringst, lai uzvarētu spēli. Bija ļoti karsts, mitrs un sutīgs, tāpēc fiziski bija grūti, bet tomēr izturējām. Labākais veids kā noslēgt šo sezonu regulārajā tūrē. " pēcspēles intervijā teica Tīna Graudiņa, kuru citēja Latvijas Volejbola federācija.

"Visu gadu strādājām ļoti daudz, bija gan kāpumi, gan kritumi, šajā turnīrā daudzas lietas salikās uz ko bijām strādājušas. Noteikti mēģināsim noturēt tādu līmeni. Ir liels prieks par zeltu!" aizvadīto turnīru komentēja Anastasija Samoilova.

No 7. līdz 10.decembrim Dohā notiks pludmales volejbola profesionālās tūres ("Beach Pro Tour") finālturnīrs, kurā Graudiņa/Samoilova piedalīsies ar īpašo ielūgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!