Fоtо: AFP/Scanpix/LETA

Francijas atklātā tenisa čempionāta ("French Open") trešās kārtas mačā piektdien Andrejs Rubļevs pilnībā zaudēja savaldīšanos un teju visa mača garumā pauda neapmierinātību par notikumiem kortā.

Ar sesto numuru izsētais krievs Rubļevs, kurš tenisa sacensībās startē neitrālā statusā, ar rezultātu 6-7 (6:8), 2-6, 4-6 piekāpās itālim Mateo Arnaldi, kurš pasaules rangā atrodams 35. vietā.

Aizkaitinājuma pazīmes bija redzamas jau pirmā seta beigu daļā, bet tad viņš nopelnīja brīdinājumu par raketes mešanu pret māla segumu. Rubļevs pēc zaudētā serves geima kliedza uz savu komandu, kā arī starp Arnaldi servēm vicināja savu raketi, uz ko skatītāji reaģēja ar ironiskām ovācijām. 26 gadus vecais tenisists trešajā setā raketi dauzīja pret savu ceļgalu, kā arī spēra pa savu krēslu.

"Esmu pilnībā vīlies gan par sevi, gan par savu uzvedību, gan par savu spēli. Es neatceros, ka kādreiz būtu uzvedies sliktāk "Grand Slam" turnīrā," sacīja Rubļevs. "Es domāju, ka tā bija pirmā reize, kad es uzvedos tik slikti."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !