Fоtо: AP/Scanpix/LETA

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabājusi 13. pozīciju.

Ostapenko pirmdien sāks Īstbornas "WTA 500" sacensības, kas ir pēdējais turnīrs pirms Vimbldonas čempionāta. Sezonas trešajā "Grand Slam" turnīrā tenisistes tiks izsētas pēc pozīcijām, kuras ieņem pašreizējā rangā.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja tikmēr pakāpusies trīs pozīcijas augstāk uz 107. vietu, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par divām vietām uz 318. pozīciju, bet Anastasija Sevastova atguvusi piecas vietas un ierindojas 373. pozīcijā, kāpums arī Danielai Vismanei par divām ailītēm uz 394. vietu.

Savu pozīciju nemaina Kamilla Bartone, par vienu pozīciju atkāpusies Valērija Kargina (1151.), Margarita Ignatjeva pakāpusies par astoņām vietām (1202.), bet Anna Ozerova – par trīs (1373.).

Pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas un ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Korija Gofa no ASV un baltkrieviete Arina Sabaļenka. Ceturto vietu saglabā Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piektā joprojām ir amerikāniete Džesika Pegula, bet sestā – čehiete Markēta Vondroušova. Septītajā pozīcijā palikusi Jasmīne Paolīni no Itālijas, astoto vietu saglabā Džena Sjiņveņa no Ķīnas, devīto pozīciju arī šonedēļ ieņem grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz tunisiete Onsa Žabēra.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabājusi 20. pozīciju, bet Semeņistaja par četrām pozīcijām atkāpusies uz 156.vietu, no latvietēm viņai vienīgajai šajā nedēļā piedzīvojot kritumu. Kāpumi ir Vismanei par četrām vietām (161.), Marcinkēvičai - par divām (228.), Bartonei - par vienu (402.) un Ignatjevai - par piecām (775.). Rangā debitējusi Daniela Dārta Feldmane (1201.), kāpumi par vienu ailīti ir Marinai Markinai (1225.), Ozerovai (1324.) un Karginai (1330.), bet savā pozīcijā palikusi Marija Semeņistaja (1549.).

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !