Foto: Kadrs no video

Ar necienīgu uzvedību pret ASV atklātā čempionāta bumbiņu padevēju aizvadītajā nedēļas nogalē izcēlās Krievijā dzimusī kazahu tenisiste Jūlija Putinceva.

Turnīra trešās kārtas mačā pasaules ranga 32. vietas īpašniece Putinceva atradās iedzinējos ar 3-6, 2-4 pret planētas piekto raketi, itālieti Jasmīni Paolīni, kad Kazahstānas tenisiste rupji izturējās pret bumbiņu padevēju. Jaunā meitene centās padot bumbiņas, taču Putinceva bravūrīgi tās neķēra, skatoties, kā tās ripo prom no viņas kājām. Acīmredzami dusmīgā tenisiste izlēma ķert tikai pēdējo bumbiņu un pēc tam no zemes pacēla vēl vienu.

Šāda rīcība nepalika nepamanīta arī skatītājiem, kuri izsvilpa Putincevu. Tāpat tenisisti kritizējušas vairākas tenisa zvaigznes.

Redzot, kādu vētru tas izsaucis internetā, Putinceva pēc mača savos sociālajos tīklos publiski atvainojās. "Gribu atvainoties bumbiņu padevējai. Viņa nav vainīga, biju dusmīga pati uz sevi, jo neuzvarēju geimu, kad man bija breikbumba. Biju emocionāli iztukšota un pat nesekoju, kas tobrīd notiek laukumā un kurš man padod bumbiņas. Visi bumbu padevēji dara lielisku darbu." Tenisiste zaudēja spēli ar 3-6, 4-6 un izstājās no turnīra.

Putinceva ir dzimusi Maskavā un līdz 2012. gadam sacensībās pārstāvēja Krieviju, bet pēc tam nolēma startēt zem Kazahstānas karoga. Ikdienā viņa dzīvo Floridā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!