Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pirmdien, 31. jūlijā, publicētajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) rangā ierindojas 20. pozīcijā, savu pozīciju salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu nemainot.

Ostapenko turnīros nav piedalījusies kopš Vimbldonas čempionāta, tomēr viņai izdevies palikt savā 20. pozīcijā.

Latvijas tenisa otrais numurs Darja Semeņistaja WTA rangā zaudējusi četras pozīcijas un tagad ierindoja 154. vietā.

Vēl Daniela Vismane pakāpusies par piecām vietām (375.), Diāna Marcinkēviča savu vietu rangā uzlabojusi par vienu pozīciju (397.), bet Anna Ozerova ieņem 928. vietu, savukārt Margarita Ignatjeva – 1233. vietu.

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu joprojām ieņem amerikāniete Džesika Pegula, bet uz piekto vietu pakāpusies Tunisiete Onsa Žabērs. Sestā ir francūziete Karolīne Garsija, aiz viņas atrodas Koko Gofa no ASV, bet astotā ir čehiete Petra Kvitova, kurai seko grieķiete Marija Sakari un Vimbldonas čempionāta uzvarētāja čehiete Marketa Vondroušova.

Savukārt Latvijas vīriešu ranga pirmais numurs Roberts Štrombahs jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis divas vietas un ierindojas 395.pozīcijā.
Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis zaudējis 374. vietas un jaunajā rangā atrodas 800. vietā, bet Kārlis Ozoliņš ieņem dalītu 1249. pozīciju.

Līderpozīcijā ir spānis Karloss Alkarass, otrais ir serbs Novāks Džokovičs, tālāk seko Daņiils Medvedevs, norvēģis Kaspers Rūds, grieķis Stefans Cicips, dānis Holgers Rūne, Andrejs Rubļovs, itālis Janiks Siners, bet desmitnieku noslēdz divi amerikāņi Teilors Frics un Frensiss Tiafo.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!