Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisistes Jeļena Ostapenko un Darja Semeņistaja pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabājušas savas pozīcijas.

Ostapenko WTA rangā ierindojas 16. pozīcijā arī pēc Gvadalaharas turnīra, kur viņa trešajā kārtā piekāpās Sofijai Keninai no ASV. Savukārt Semeņistaja ierindojas 132. vietā. Viņa pagājušajā nedēļā Parmas WTA turnīrā zaudēja pirmajā kārtā.

No Latvijas tenisistēm vēl Diāna Marcinkēviča tagad atrodama 361.pozīcijā, kas ir kāpums par vienu pozīciju, bet Daniela Vismane zaudējusi vēl 10 vietas un atrodas 402. pozīcijā. Vēl Anna Ozerova noslīdējusi par vienu vietu (1036.), bet Margarita Igantjeva pozīciju nav mainījusi (1229.).

WTA ranga līderpozīcijā ierindojas Arina Sabaļenka, bet poliete Iga Švjonteka ierindojas otrajā vietā, savukārt amerikāniete Koko Gofa ir trešā. Cita amerikāniete Džesika Pegula ieņem ceturto vietu, savukārt piektajā vietā ir Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Uz sesto vietu pēc triumfa Gvadalaharā pakāpusies Marija Sakari no Grieķijas, Onsa Žabēra ieņem septīto vietu, bet čehiete Marketa Vondroušova noslīdējusi uz astoto vietu. Čehiete Karolīna Muhova ierindojas devītajā vietā, bet Karolīne Garsija ielauzusies TOP 10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!