Foto: LETA

Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par divām vietām un šonedēļ ieņem 372.pozīciju.

Vēl Ernests Gulbis rangā pakāpies par piecām vietām un ir 889.pozīcijā, bet Kārlis Ozoliņš veicis septiņu vietu kāpumu un ieņem dalītu 1449.pozīciju.

Tikmēr dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis pakāpies par divām ailītēm uz augšu un ir 151.vietā. Štrombahs dubultspēļu rangā zaudējis 24 vietas un ieņem 444.pozīciju, kamēr Mārtiņš Rocēns atguvis trīs vietas un tagad ir 1293.pozīcijā, Kārlis Ozoliņš pakāpies par septiņām vietām (dalīta 1506.), bet Roberts Jaričevskis ieguvis deviņas pozīcijas (dalīta 2259.).

Pirmais ATP rangā vienspēlēs joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daniilu Medvedevu, ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners, bet piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs. Grieķis Stefans Cicips ir sestais, bet pa vienai vietai pakāpušies norvēģis Kaspers Rūds (ATP 7.), vācietis Aleksandrs Zverevs (ATP 8.) un amerikānis Teilors Frics (ATP 9.), kamēr trīs vietas zaudējis dānis Holgers Rūne, kurš tagad ir desmitais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!