Foto: LETA

Latvijas rallija pilotam Mārtiņam Seskam aizvadītā starpsezona bija piedzīvojumiem bagāta, un tajā viņam bija dažādu emociju gamma. Viņš turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā (ERČ), taču to darīs ar jauno "Toyota GR Yaris Rally2" automašīnu, bet, iespējams, tās nebūs vienīgās labās ziņas. Sesks mīklaini norādīja, ka pēc mēneša varētu būt vēl kāds pozitīvs jaunums, un, iespējams, tas būs saistīts ar Latvijas ienākšanu Pasaules rallija čempionātā (WRC).

2023. gada Eiropas vicečempions rallijā Sesks šajā starpsezonā izskatīja dažādus variantus karjeras turpināšanai. Pastāvēja iespēja, ka lielāko daļu sezonas viņš varētu aizvadīt gan "WRC 2" , gan ERČ čempionātos, tika meklēti veidi, kā nākamsezon tikt pie iespējas debitēt ar jaudīgo WRC mašīnu. Tagad ir skaidrs, ka latvietis brauks pilnu ERČ astoņu posmu sezonu, bet var noprast, ka būs gaidāmi vēl kādi jaunumi, par kuriem skaļi vēl netiek runāts.

"Starpsezona bijusi fantastiski raiba. Bija lietas, kurām paši neticējām, bija brīži, kuros likās, ka jūra ir līdz ceļiem, bet tad nākamajā nedēļā mēs tajā jūrā jau slīkām. Tik raibi mums nebija bijis," sarunā ar portālu "Delfi" stāstīja Sesks. "Šīs labās ziņas mums varētu turpināties."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!