Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Slavenais īru jauktās cīņas mākslas cīkstonis Konors Makgregors pēc savainojuma izārstēšanas "Ultimate Fighting Championship" (UFC) sacensībās varētu atgriezties 2025. gada ievadā, pavēstījis UFC vadītājs Dana Vaits.

Makregoram bija paredzēta atgriešanās cīņa 29. jūnijā Lasvegasā pret Maiklu Čendleru, taču Īrijas sportists divas nedēļas pirms dueļa lauza kājas pirkstu, tāpēc mačs starp abiem sportistiem tika atcelts.

Savukārt nu Vaits paziņojis, ka 36 gadus vecā Makgregora atgriešanās gaidāma nākamā gada pirmajos mēnešos. Īrs oktagonā nav izgājis jau vairāk nekā trīs gadus – viņa iepriekšējā cīņa bija 2021. gada jūlijā pret Dastinu Porjē, kad dueļa laikā sportists lauza kāju. Pirms tam viņš pret šo pretinieku bija piedzīvojis nokautu. Pie uzvaras Makgregors nav ticis kopš 2020. gada janvāra. Līdz ar to nākamā gada ievadā apritēs jau pieci gadi, kopš sportists nav ticis pie panākuma.

UFC šobrīd izziņo savas lielākās cīņas, starp kurām nav Makgregors un Čendlers, tāpēc jau iepriekš neizskatījās reāli, ka abi varētu duelēties šogad. "Konors Makgregors cīnīsies nākamgad – 2025. gada pirmajos mēnešos. Viņš prom bijis ļoti ilgu laiku," sarunā ar "The New York Post" saka Vaits, kurš nezina, vai Makgregors vēl ir pietiekami izsalcis, lai cīnītos. "Mēs to noskaidrosim, kad viņš atgriezīsies. Viņš ir viena no šī sporta veida superzvaigznēm, kas popularizējis UFC visā Eiropā un citās pasaules vietās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!