Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pagājušās nedēļas nogalē boksa smagsvaru duelī Londonā grandiozā šovā britu bokseru cīņā Daniels Dubuā nokautēja Entoniju Džošua, kuru daudzi uzskatīja par cīņas favorītu. Cīņas iznākums nedaudz samaisījis "kārtis" boksa smagsvaru pasaules promouteriem, bet Dubuā uzvara atvērusi jaunus apvāršņus un tuvākajos gados var prognozēt ne vienu vien grandiozu šovu ar ienesīgiem līgumiem pašiem sportistiem.

Džounss piebilst, ka Dubuā uzvara pati par sevi varbūt nebūtu šokējoša, ja vien tā cīņa nebūtu bijusi tik iznīcinoša no viena boksera puses. "Džošua izskatījās tik paredzams. Viņš pieļāva iesācēja kļūdas."

ESPN neizslēdz, ka Fjūrija un Džošua cīņa notiks un iespējams pat 2025. gadā, jo "laiks ir neapturams" – Džošua oktobrī apritēs 35 gadi, bet Fjūrijam pirms mēneša apritēja 36 gadi. Pat ja Fjūrijs zaudēs Usikam, abu britu lielāko zvaigžņu duelis jau gadiem ir "karstais pīrādziņš" – vēl 2020. gadā šīs cīņas peļņa bija novērtēta 200 miljonu ASV dolāru vērtībā, bet tagad tās vērtība ir krietni augusi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!