Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pirmās formulas (F-1) leģenda Mihaels Šūmahers pirmo reizi 11 gadu laikā redzēts sabiedrībā, jo viņš apmeklējis savas meitas Džīnas Marijas kāzas, vēsta britu mediji "Metro" un "Mirror".

Šūmaheru ģimene stingri sargājusi Mihaela privāto dzīvi pēc 2013. gada nogalē piedzīvotā negadījuma slēpošanas kūrortā, kurā viņš guva nopietnu smadzeņu traumu. Lai gan konkrētas notikuma sekas nekad nav paziņotas publiski, negadījums iezīmēja pēkšņu Šūmahera sabiedriskās dzīves apstāšanos. Kopš tā laika viņš ir dzīvojis pilnībā slepenībā.

Zināms, ka tikai trīs tuviem ģimenes locekļiem un mediķu komandai ir piekļuve 55 gadus vecajam Šūmaheram, kurš acīmredzot atsvešinājies no citiem radiniekiem, tostarp cita kādreizējā F-1 pilota un sava brāļa Ralfa Šūmahera. Ar viņu Mihaela ģimene komunikāciju esot pārtraukusi, taču viņš jau norādījis, ka ir gatavs palīdzēt jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams.

Tomēr pēc vairāk nekā desmit gadu ilga klusuma Šūmahers manīts publiskā vidē. Aizvadītajā nedēļas nogalē Maljorkā, Spānijā, salaulājās viņa 27 gadus vecā meita Džīna Marija. Spāņu laikraksts "Ultima Hora" vēsta, ka ceremonija ilgusi aptuveni pusstundu. Pasākumu klātienē apmeklējis arī septiņkārtējais F-1 čempions Šūmahers, taču tik un tā viņa privātums tika rūpīgi sargāts, jo kāzu viesiem tika pieprasīts atstāt savus telefonus pie ieejas.

Tiek uzskatīts, ka Mihaela parādīšanās sabiedrībā nākotnē varētu notikt biežāk, jo laulības ostā nākamgad varētu iestūrēt arī dēls Miks, kurš, iespējams, bildinājis savu draudzeni, dāņu modeli Lailu Hasanoviču. Viņa esot ļoti satuvinājusies ar Šūmaheru ģimeni un kļuvusi par vienu no retajiem cilvēkiem, kas drīkst apciemot Mihaelu, ziņo vācu medijs "Bild".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!