Foto: AP/Scanpix/LETA

Aizvadītajā nedēļā Inčukalnā ūdenspolo treniņa laikā pagājušajā sestdienā baseinā no 37 gadus veca vīrieša dūrēm cietis 13 gadus vecs zēns, bet uzreiz pēc treniņa pāridarītāju piekāvis zēna tēvs, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Incidents noticis 12. oktobrī, Inčukalnā, ūdenspolo treniņa laikā. Baseinā bērni trenējušies kopā ar pieaugušajiem. 13 gadus vecam puisim izcēlās konflikts ar 37 gadus veco ilggadējo Latvijas izlases spēlētāju Mihailu Tokarevu. Jaunietis treniņa laikā sedzis pieredzējušo spēlētāju, kurš atbildējis ar spērieniem pa kāju, krūtīm un muguru. Nopietnākais bija sitiens ar roku pa galvu, sarunā ar televīziju atklāja zēna mamma.

Zēns zvanījis savam tētim un no Inčukalna sporta kompleksa izskrējis ārā vienā kreklā un šortos. Puiša tēvs ieradies dažu minūšu laikā un pāridarītāju Tokarevu sastapis ārpusē. Kaut gan jaunieša vecāks centies ar sportistu runāt normāli, spēlētājs krieviski atbildējis ļoti asi.

"Lai tavs kroplis vairs nerādās, savādāk es ar viņu izrēķināšos! Jūs visi dabūsiet!" Domāta visa mūsu ģimene. Tad vairākkārtīgi viņš visādi apsaukāja krieviski un draudēja, un tad viņš pagrūda vīru. Un tad vārds pa vārdam sanāca tas konflikts," sacīja zēna māte.

Pēcāk zēna tēvs piekāvis Tokarevu, nodarot viņam miesas bojājumus. Sportists izsaucis ātro palīdzību un policiju. Valsts policija informēja, ka saņemti iesniegumi no abām konfliktā iesaistītajām pusēm.

Savukārt zēnam slimnīcā konstatēts smadzeņu satricinājums, kā ar dažādi skrāpējumi uz ķermeņa. Puisis pagaidām neapmeklē skolu, jo ir reiboņi un vemšana. Vecāki steidzamības kārtā meklē arī psiholoģisko palīdzību. Ūdenspolo treniņus abas ģimenes atvases turpmāk vairs neapmeklēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!