Kopumā pārvaldes noteiktajā sarakstā iekļauti 11 ar pārtiku saistīti aizliegumi: sabiedriskās ēdināšanas iestādēm aizliegts gatavot alu, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, izmantot biezpienu no nepasterizēta piena pašu par sevi vai pankūkās, vītināt zivis un sēnes, kā arī izmantot tās ēdienos, kā arī gatavot dārzeņu, gaļas, zivju un sēņu konservus un makaronus "flotes gaumē", kas ir makaroni ar malto gaļu.
Pārtikas ierobežojumi ieviesti, izmantojot 2011. gadā ieviestās sanitāri-epidemioloģiskās prasības ēdināšanas iestādēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit