Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 10. februārī, "Tower" naktsklubā norisināsies cīņu šovs "LVBET KSPROFL Fight Night 2", kurā ieplānotas 12 cīņas pēc jauktās cīņu mākslas (MMA) un boksa noteikumiem, kā arī norisināsies cīņa ar kailām dūrēm, informēja organizatoru pārstāvji.

Šova ietvaros "būrī" kāps tādi sportisti kā Raitis Helmanis, Daniēls Freibergs, Dans Bukovskis, Vadims Skrebelis, Daniels Lapiņš, Kristiāns Zvirbulis, Artjoms Turčinjaks un citi cīkstoņi no Salaspils, Rīgas, Ogres, Pļaviņām, Cēsīm, Jūrmalas, Jelgavas un Bauskas.

Vakara galvenajā cīņā tiksies Leonīds Koroļovs un Daniēls Freibergs. Šis duelis būs pēc MMA noteikumiem par čempiona titulu svara kategorijā līdz 77 kilogramiem.

"Kings Of Streets professional fighters league" (KSPROFL) jeb ("Ielu Karaļi - Profesionālo cīkstoņu līga) idejas autori un dibinātāji ir Kaspars Rūtiņš un Roberts Rāviņš. ⁠ Pasākuma rīkotāji vēlas palīdzēt un dot iespēju attīstīties vietējiem sportistiem, kā arī popularizēt cīņu sportu Latvijā.

"Plāni nākotnē ir lieli, tajā skaitā arī piesaistīt sportistus no Eiropas, kā arī daudzām pasaules valstīm," teica Roberts Rāviņš.

Rūtiņš skaidroja arī cīkstoņu izvēles principus. "Priekšroka tiek dota labiem sportistiem, kuri ir gatavi maksimāli iesaistīties procesā un ir gatavi kopā attīstīties. Pieņemam arī cilvēkus bez iepriekšējās sacensību pieredzes, pretī piemeklējot godīgu un līdzvērtīgu pretinieku,"norādīja Rūtiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!