Pagājušās F-1 sezonas dominējošākā komanda "Red Bull" ceturtdien noslēdza jauno mašīnu prezentāciju periodu un kā pēdējā parādīja plašākai publikai savu jauno čempionu titulu pretendentu.

Savu jaunāko modeli "RB20" komanda prezentēja savā bāzē.

Krāsas ziņā nav nekādu pārsteigumu, jo formulai joprojām ir raksturīga tradicionāla tumši zilā krāsu shēma. Komanda ir izvēlējusies agresīvāku koncepciju un cer uz pozitīvām izmaiņām savas automašīnas veiktspējā.

Pagājušajā sezonā "Red Bull" izcīnīja 22 uzvaras 23 posmos, bet čempions Makss Verstapens uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa 19 reizes.

"Mašīna izskatās nedaudz citādāk. Es domāju, ka komanda noteikti ir nedaudz virzījusies uz priekšu no pagājušā gada, un es domāju, ka tas ir ļoti pozitīvi. Es tikai gaidu, kad varēšu nokļūt Bahreinā, sākt testus un redzēt, uz ko šī mašīna ir spējīga," prezentācijā teica Verstapens.

Komandas otrais pilots arī šajā sezonā būs Serhio Peress, kurš slavēja komandu ar lieliski paveikto darbu. "Mūsu koncepcija ir ļoti agresīva, nevar sagaidīt, kad varēšu braukt ar šo formulu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!