Trešdien, 3.decembrī, pulksten 14:00 viesnīcā „Maritim Park Hotel Riga” Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs preses konferencē sniegs savu komentāru par 2004.gada Eiropas futbola čempionāta izlozi, informē lff.lv.
Preses konferencē Aleksandrs Starkovs informēs žurnālistus arī par Latvijas izlases gatavošanās posmu Eiropas čempionātam.

Otrdien, 2.decembra vakarā Aleksandrs Starkovs, Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Genādijs Karavajevs atgriezīsies no Portugāles galvaspilsētas Lisabonas, kur klātienē Latvijas delegācija piedalījās 2004.gada Eiropas čempionātā grupu turnīra izlozē.

„Izloze mums bija mums nežēlīga, jo esam iekļuvuši vienā apakšgrupā ar spēcīgākajām pasaules klases komandām,” pēc Eiropas čempionāta izlozes izteicās Aleksandrs Starkovs, turpinot, ka Latvijas izlase ir iekļuvusi, tā sauktajā, „nāves grupā”.

Eiropas čempionātā Portugālē Latvijas izlase spēlēs „D” grupā kopā ar trim augstākā līmeņa futbola valstsvienībām – Vāciju, Nīderlandi un Čehiju. Visas trīs komandas šobrīd atrodas Pasaules ranga pirmajā desmitniekā.

Pirmo spēli Latvijas izlase aizvadīs 15.jūnijā pulksten 21:45 pēc Latvijas laika ar Čehijas valstsvienību. Spēle notiks Portu pilsētā.

„Šī ir pirmā reize, kad Latvijas valstsvienība piedalīsies tik augsta ranga futbola turnīrā, tāpēc Latvijas Futbola federācija darīs visu nepieciešamo, lai izlase pēc iespējas sekmīgāk sagatavotos startam Eiropas čempionātā,” atbildīgā turnīra tuvošanos komentē Jānis Mežeckis.

Gatavošanos Eiropas čempionātam Latvijas izlase sāks jau 20.decembrī Kiprā, kad tiks aizvadīta draudzības spēle ar Kuveitas valstsvienību. Paredzams, ka šī gada decembra pēdējos datumos Latvijas izlase aizvadīs draudzības spēli arī ar kādu no Spānijas provinces izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!