Fоtо: Matt Zambonin/IIHF

Latvijas hokeja izlases spēlētāji visu maču pret Poliju skrēja kā traki, bet galvas bija kaut kur citur. Tomēr svarīgos brīžos izdevās nospēlēt pareizi, pēc izrautās uzvaras pār Poliju intervijā Latvijas Televīzijai (LTV) sacīja Kaspars Daugaviņš.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase sestdien, 11. maijā, ar rezultātu 5:4 pagarinājumā izcīnīja smagu uzvaru pār Polijas valstsvienību, ar panākumu sākot pasaules čempionātu.

"Nervi čupā, bet mēs jau mīlam visus turēt spriedzē. Mēs zaudējām punktu tabulā, bet pēc spēles jāsaka, ka izcīnījām divus punktus," intervijā LTV teica Daugaviņš.

Polijas izlasei visos četros vārtu guvumos palīgā nāca veiksme, jo spēlētājiem palīdzēja dažāda veida rikošeti. Daugaviņš sacīja, ka poļi šos momentus nopelnīja.

"Poļi spēlēja labi, bija diezgan agresīvi un labi turēja ripu. Veiksme bija viņu pusē. Tas arī parāda, ka hokeja līmenis pasaulē izlīdzinās. Galvenais, ka beigās sanāca laba piespēle no Rodžera (Rodrigo Ābola). Viņš nolasīja spēli un izdeva "konfektīti"," savu komandas biedru slavēja Daugaviņš.

"Pirmais ielaistais gols mūs padarīja nervozus. Mēs skrējām kā traki, bet galva bija kaut kur citur. Centāmies izdarīt vairāk nekā vajag. Kad pakaļa dega, mēs spēlējām pareizi," turpināja Latvijas izlases kapteinis.

Latvijas hokeja izlase svētdien pasaules čempionātu turpinās ar maču pret Francijas valstsvienību.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !