Foto: Publicitātes foto

Latvijas hokeja izlasē Lāčplēša cepuri pēc smagās uzvaras pēcspēles metienu sērijā pār Slovākiju saņēma Eduards Tralmaks, kurš bija noskaņots izcīnīt vēl četrus panākumus.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejisti svētdien Ostravā čempionāta sestajā mačā ar 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja slovākus un saglabāja izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Latvijas izlasē ieviesta tradīcija, kurā pēc uzvarām tiek piešķirta Lāčplēša cepure. Iepriekšējā mačā par labāko komandā atzina Haraldu Egli, bet pēc mača pret Slovākiju viņš cepuri nodeva Tralmakam.

"Jāizceļ ir Gudis, kurš atkal vilka ārā visu, ko varēja un nevarēja, Ločam bija meistarstiķis, bet šī cepure simbolizē cīņassparu. Šodien bija viens cilvēks, kurš uz katru divcīņu izgāja kā uz pēdējo – Tralis," Latvijas izlases ģērbtuvē teica Egle.

Tralmaks negaidīja tādu atzinību: "Es tādu uzvaru sen neesmu piedzīvojis. Tas tāpēc, ka arī spēlēju Kladno. Vēl četras tādas ripas iesitam iekšā," pēc ripas pienaglošanas sacīja uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!