Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols trešdien, 31. jūlijā, izcēlās "Ghetto Football" turnīrā, vienā no mačiem gūstot vārtus skaistā stilā.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda triumfēja "Ghetto Games" rīkotajā "5 Star Cup" futbola turnīrā, kurā piedalījās personības sportā, televīzijā un radio. Kopā ar Ābolu LHF vienības sastāvā bija arī Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, kā arī tādi esošie un bijušie hokejisti kā Arvils Bergmanis, Fēlikss Gavars, Lauris Dārziņš, Edgars Lūsiņš, Maksims Haritoncevs un Raimonds Vilkoits. Tāpat LHF komandu pārstāvēja ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, izlašu menedžeris Renārs Freibergs un ārsts Agnis Otvars.

Turnīra finālā LHF komanda apspēlēja "Pa Pāris Kausiem" futbolistus, trešo vietu ieguva vienība "ZZ Top", kuras kapteinis bija Kristaps Zutis, bet ceturtie palika Latvijas reperu veidotā komanda "FK Five Lakes".

Ābols spēlē pret "Pa Pāris Kausiem" vienā no epizodēm "šķērītē" pārspēja pretinieku vārtsargu, neslēpjot emocijas par skaisto vārtu guvumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!